hila.ro/articles/
RIDE MORE CAMP @ MADARASI__________________________________________

RideMore Camp
Harghita Mădăraş

photo & words: Hila

Iată că am ajuns sezonul acesta şi în “Ungaria”, mai exact la Harghita Mădăraş, pronunţat de localnici ”Horghito Modorashiii”, invitat fiind de părinţii RideMoreCamp-ului Geza şi Bobo, proaspăt întorşi din ceaţa de la photoride. Am dat de o regiune cu adevărat retrasă şi liniştită. Accesul se face pe 15 km drum forestier (atenţie lanţuri musai) unde în jurul cabanelor se plimbă caii nu cayenn’u, un thumbs up pentru localnici care, în comparaţie cu vecinii de pe vale îşi păstrează şi protejează teritoriul cu mare atenţie.

Gata cu zona, să trecem la lucruri mai serioase! RideMoreCamp a întrunit câţiva din riderii de top a patriei noastre care, probabil sub deviza “I ride better with my friends”, au zdruncinat timp de trei zile regiunea Harghitei. Aici enumerăm pe Kinda Geza, Adolf Bobo Gherghelah, Cosmin Suditu aka Pachet, Teodorescu Daniel aka Alifie, Gino Florea, Nedelcu Flavius, Sebi Gusu, Virginas Bando, şi Csobod, acompaniaţi de mecanismele cinematografice ale lui Prepe şi Mateffy, susţinuţi în mişcare de „the man with the sky-doo-plan” Iulius, văzuţi bine prin lentilele Mihaelei Burtea şi sprijiniţi de doza Burn. Acţiunea s-a derulat într-un parc bine pus la punct care nu ducea lipsa de fun-factor, unde chiar şi subsemnatul (jibbing skill points ≤ 0) a dat câteva ture fără prea mare stres şi un kicker care arăta mai bine decât sânii lui Pamela în tinereţe. Zilele s-au scurs sub aceeaşi formă: un pic de shaping, riding cât încape, cu mici pauze de zacusca,cârnaţi şi slănină cu ceapă, iar când crezi că le-ai făcut pe toate vin şi localnicii în ajutor. Mulţam lui Boby care spre final de zi a băgat la înaintare probabil cel mai scump element întâlnit în parcurile din România şi s-a dat drumul la Ratrac-session! Apoi s-a lăsat şi seara iar tot alaiul s-a îndreptat spre cabana Sugo pentru a fi cu adevărat răsplătiţi cu mâncărică cum nu se poate mai bună şi cu bere locală, Harghita.

Ca să nu lungesc vorba menţionez că am avut parte de unul dintre cele mai smooth photoshoot-uri, unde riderii au dovedit o creativitate şi o voie bună ieşită din comun, şi unde am mai adăugat şi eu nişte cuvinte propriului vocabular maghiar.

SZIA!!


Geza 180 stall

Geza fs 360 indie

first class tickets

Ce faci Geza? - Mno bine Bobo uite....

Everybody having a good time

Geza fs 360 indie

Gino backflip

Alifie Frontboard

Bobo backflip

Geza 50-50 180 out

Bobo fs 180 stall cu indie

Things are shaping up

Alifie bs rodeo 540

Bobo fs 360 indie

Pachet method
________________________
hila.ro (C)copyright 2012 Tibi Hila
tags: hila tibi photography portfolio| hila.ro action sport photography (c) tiberiu hila